Najbolja dijeta

Najbolja dijeta je pred vama. Ova dijeta ima najbolje recenzije i rezultate. To je ciklički dijeta - tri puta u četiri dana. Rezultat je jednostavno vrhunski - ne morate gladovati bolno, ali i prekomjerna tjelesna težina ide sigurno.Zadnji obrok na toj dijeti najkasnije 4 sata prije spavanja. To je vrlo važno!

Najbolja dijeta

Ako želite sjedilački način života, onda vas čeka ne samo da je najbolja klinika proctology, ali i najveći težinu. Kako se nositi s ovom smetnja, treba koristiti svi najjači i najpouzdaniji sredstva. Predstavljen je najbolja dijeta može biti vrlo korisna. Prije svega, nekoliko pravila zdravog načina života.

  • Želudac mora da se odmara. San zahtijeva previše kalorija. Tako da nikada ne opterećenje želudac na noć.
  • Pijte što više vode - preduvjet "najbolja dijeta".
  • Između obroka treba proći 3 sata. Učinkovitost ovog jaka prehrane teško precijeniti. Treba se točno pridržavati uvjeta za ove jake dijeta.

Bit zrake dijeta

Suština predloženih "najbolja dijeta" je u tome da se ona sastoji od nekoliko mono dijeta trajanja 3 dana. Kao što je poznato, mono-dijeta - to je efikasno sredstvo u borbi protiv prekomjerne težine. Međutim, monotoni hrana još uvijek štetna za organizam duže vrijeme. Kada trajanje dijeta ne prelazi 3 dana, i jedna dijeta u brzini zamjenjuje drugu, tijelo ne doživljava akutnog nedostatka vitamina, a nema oštećenja zdravlja ne primjenjuju. Višak težine naprotiv, ide jako teško. Doslovno na 3rd dan vas iznenaditi jednostavnost u cijelom tijelu, koju nađete.

Također treba napomenuti da je ova dijeta ima dobre kritike i od žene, koji je odbačen težinu nakon 40 godina. A, kao što znamo, u ovoj dobi, težini znatno teže u vezi sa slow-motion rad metabolizma.

Brza dijeta

Prva 3 dana dijeta - korišten je kefir 1%, jogurt, možete zeleni čaj, voda. Ali ništa slatko i svaka hrana mora biti bez šećera. Odlučili smo se oprostim s viškom težine. Mliječni dijeta u roku od 3 dana vratiti microflora crijeva, stabilizira probavu i pripremiti vaše tijelo više ozbiljan gubitak težine.

Drugi 3 dana dijeta- u dnevnoj prehrani samo jabuke, ali bilo koju i u bilo kojoj količini. To je super mono-dijeta od voća puna vas vitaminima i pomoći pokloniti se sa šljaka.

Treće 3 dana dijeta- koristi se samo kuhana piletina bez soli i kože.Tako u vaše tijelo dobiva potrebne bjelančevine. Ovaj proteinski mono-dijeta odmah će izgubiti 3 dana 3 kilograma

Četvrti 3 dana - sir bijelih sorti, ne puno, 2-3 komada 3-4 - puta. Uz čaj, može i s limunom, ali bez šećera. Neve kojem slučaju ne smije jesti sir mnogo, ne više od 3-4 kriške. Pokušajte kupiti sir najmanje masnoća. Ako niste sigurni, da ćete ostati pri jede ove delicije, bolje zamijenite sir jogurt, kefir ili mlijeko.Ako još uvijek želite jesti između obroka možete popiti čašu 1% jogurta, ili mineralne vode.Piletinu možete zamijeniti kuhana teletina ili kuhanu ribu. Općenito, bilo koji proizvod je moguće zamijeniti na sličan, što je najvažnije, da u hrani što je moguće manje masnoća i šećera.To je stvarno najveći bodovanje i najbolji , najjači dijeta.