Kako možete brzo izgubiti težinu za tjedan dana za 7 kilograma kod kuće

Višak kilograma nije problem jednog dana, ali ga se svi želimo vrlo brzo riješiti. Što ako se to može učiniti za 7 dana? Vrlo zanimljivo pitanje.

voda za mršavljenje u tjednu za 7 kg

Dijeta za piće tjedan dana

Reći ćemo vam o jednoj od najrigidnijih dijeta. Prilično je jednostavan, a sastoji se od dnevnog režima pijenja. Glavna stvar u takvoj prehrani je čista voda. Osim toga, dopušteno je konzumirati samo litru tekuće hrane (svježi sokovi, nemasni mliječni proizvodi, juhe od povrća). Pridržavajući se takve prehrane, osjećat ćete stalan osjećaj gladi. Za tijelo nije uravnotežen i nije koristan.

Proteinska dijeta za mršavljenje u tjedan dana

Popularnost ove dijete je prilično visoka. Ne trebaju vam dodatna znanja niti poseban jelovnik. Tijekom tjedna dopušteno je koristiti:

1 jaje za doručak; 100 g kuhanog mesa peradi (bez kože) za ručak; čašu jogurta za večeru.

Nedostatak takve prehrane su problemi sa stolicom. A sve zato što u prehrani nedostaje vlakana. Takva se prehrana ne može primijeniti na osobe s bubrežnom bolešću. Bolest se može pogoršati (zbog velike količine proteina).

Dijeta na kefiru i heljdi

Kako bi rezultat takve prehrane bio maksimalan, te smršavili za očekivanih 7 kilograma, možete pokušati jesti samo kašu od heljde. Kuhamo ga i bez šećera i bez soli, a koristimo na kefiru. Norma za dan je:

3 porcije heljde; neograničena količina kefira.

U prvim danima nakon završetka takve prehrane ne biste trebali prelaziti na vrlo masnu i tešku hranu. Potrebno je postupno dodavati u prehranu puno voća, svježeg povrća i dijetalnog mesa.

Što još uzeti u obzir

Uvijek trebate razumjeti da je svaka dijeta povezana s velikim stresom za tijelo. Vrlo nagli gubitak težine može biti štetan za zdravlje. Često se događa da nakon prestanka dijete naše tijelo nadoknađuje sve gubitke. Kada se odlučujete za niskokaloričnu prehranu, razmotrite sve činjenice. Ako je moguće, bolje je odabrati pravu hranu. Razumna tjelesna aktivnost, bavljenje sportom također pridonose gubitku viška kilograma. Ali ako ste se već odlučili za takvu prehranu (želite brzo smršavjeti), onda ne zaboravite na vitaminske komplekse. Uzmite ih paralelno, oni nadoknađuju (djelomično) nedostatak bitnih elemenata za vaše zdravlje.